Kevätbarokkia

Ohjelma

Striimattu festivaali ”Kevätbarokkia” näkyy Vaasa Baroquen kotisivuilla pääsiäisenä. Joka aamu (2.–4. huhtikuuta) julkistetaan yksi keskustelu ja konsertti jokaisen päivän teemalla.

Festivaalipäivien teemat, keskustelijat sekä esiintyjät näkyvät alla olevasta ohjelmasta!

Festivaali on vapaasti nähtävänä kotisivuillamme ja halutessasi voit ostaa kannatuslipun. Voit valita kolmesta eri kategoriasta: konserttilippu (15 €), festivaalilippu (30 €) tai mesenaattilippu (50 € sisältäen Earthly Angels-yhtyeen uusimman levyn). Kiitämme tuestasi!

https://www.netticket.fi/kevatbarokkia-vaasa


pe 2.4”Hiljaisuus ja kontemplaatio”

  • keskustelussa: Ann-Luise Bertell (teatterinjohtaja, Wasa teater) ja Fritjof Sahlström (dekaani, Åbo Akademi) (keskustelu käydään ruotsiksi)
  • konsertti: Hiljaisuudesta / Mikko Perkola (viola da gamba) esittää barokkimusiikkia ja omia sävellyksiä

la 3.4 ”Nuorta energiaa” 

  • keskustelussa: Anton Ylikallio (pianonsoiton lehtori, Kuula-opisto), Oskari Riihimäki (musiikinopiskelija) ja Kreeta-Maria Kentala (viulutaiteilija ja pedagogi) (keskustelu käydään suomeksi)
  • konsertti: PolskaPandolfi / Kreeta-Maria Kentala (viulu) ja Tea Polso (cembalo) esittävät pohjanmaalaista kansanmusiikkia ja italialaista barokkia

su 4.4 ”Taide kantaa läpi elämän” 

  • keskustelussa: Heikki Kaukoranta (Vaasan kaupungin johtava ylilääkäri) ja Sanna Bondas (Vaasan kaupungin kulttuuripäällikkö) (kaksikielinen keskustelu)
  • konsertti: Rakkauden ja kaipauksen kevät / Earthly Angels-yhtye: Kajsa Dahlbäck (sopraano), Heidi Peltoniemi (viola da gamba) ja Aapo Häkkinen (cembalo) esittävät englantilaista ja ranskalaista barokkimusiikkia

Yhteistyössä:

Vaasan kaupunki, Svensk-Österbottniska samfundet, Svenska kulturfonden, Tikanojan taidekoti, Kuula-opisto, Taikon.

No Events