Meistä

Vaasa Baroque r.y. on vaasalainen yhdistys, jonka päätehtävänä on tarjota korkealaatuisia vanhan musiikin elämyksiä pohjanmaalaiselle yleisölle. Yhdistys perustettiin 2013 ja on vuosittain kasvattanut toimintaansa.

Uskomme, että pohjanmaalaisen yleisön kuuluu saada kokea korkealaatuisia vanhan musiikin elämyksiä kotiseudullaan. Katsomme toimintamme rikastuttavan alueen kulttuurielämää.

Vuosien varrella ovat säätiöt, rahastot, kunnat ja valtiolliset tahot rahoittaneet toimintaamme. Olemme saaneet tukea yksityisiltä säätiöiltä, Vaasan kaupungilta ja myös esim. TAIKE:lta ja MES:iltä. Tärkeimmät tukijamme ovat parin viimeisen vuoden ajan olleet Svenska kulturfonden, Suomen kulttuurirahasto ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Vaasa Baroquen tuotantotiimiin kuuluvat Kajsa Dahlbäck, Elena Hämäläinen, Viktor Olaus Nygård ja Tobias Nygård.

Kajsa Dahlbäck on Vaasa Baroquen perustaja ja taiteellinen johtaja. Hänen työhönsä voi tutustua osoitteessa www.kajsadahlback.com

Elena Hämäläinen on Vaasa Baroquen tuottaja ja vastaa mediakontakteista. Hän soittaa myös selloa Vaasan kaupunginorkesterissa.

Viktor Olaus Nygård on Vaasa Baroquen tuottaja ja vastaa työmme visuaalisesta puolesta sekä markkinoinnista. Hän soittaa myös alttoviulua Vaasan kaupunginorkesterissa.

Tobias Nygård on vastaava tuottaja.